Noi informații despre starea lui Schumacher: cât a ajuns să cântărească campionul?

Michael Schumacher

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care se află în continuare recuperare în Elveţia, în urma accidentului suferit în decembrie 2013, nu cântăreşte mai mult de 45 de kilograme, informează cotidianului Daily Express, citat de site-ul metronews.fr.

Potrivit sursei citate, starea fostului pilot de Formula 1 nu s-a îmbunătăţit deloc de la debutul perioadei de recuperare, iar Michael Schumacher nu vorbeşte şi nici nu poate să se mişte.

Cotidianul britanic susţine că există ceva progrese, dar acestea sunt unele lente, chiar dacă fostul pilot de F1 este înconjurat de o echipă de 15 medici.

„Nu poate încă să meargă sau să vorbească şi nici nu este conştient sută la sută de ceea ce se întâmplă în jurul său. Nu are mai mult de 45 de kilograme”, susţine o sursă citată de Daily Express.

Michael Schumacher se află la recuperare la locuinţa sa din Elveţia, după ce a suferit un grav accident de schi, în decembrie 2013.

Echipa Ferrari, cu un mesaj de încurajare pentru campionul german

Surse din interior susțin că factura pentru serviciile medicale oferite lui Michael Schumacher a ajuns să depășească 15 milioane de dolari, fără ca acest lucru să afecteze, însă, situația financiară a familiei sale, căci veniturile fostului campion se ridică la 750 de milioane de dolari net.INAPOI LA PRIMA PAGINA