North West (3), hairstylist și manichiuristă doar pentru ea. Cât plătesc părinții

Ce-și poate dori un copil care tocmai a împlinit 3 ani? Ei bine, dacă copilul în cauză este North West, fetița lui Kim Kardashian și-al lui Kanye West, s-ar putea ca răspunsul să nu vreunul la care vă așteptați.

north west
North a fost sărbătorită printr-o petrecere la Disney

Din ciclul ”ziua și extravaganțele familiei Kardashian”, Kim tocmai a angajat pentru fiica sa un hairstylist care să se ocupe în permanență de coafura ei, o manichiuristă, dar și un stilist, care să se asigure că aparițiile lui North să fie fără cusur.

Cât costă această extravaganță? ”Doar” 5000 de dolari pe săptămână! Dar ce reprezintă această sumă ”infimă” în comparație cu o garderobă de 1 milion de dolari, pe care North o are, potrivit spuselor mamei ei?

”Are genți Hermes și chiar o rochie-bijuterie, creată de Balmain, o geantă din piele de șarpe și mulți pantofi de designer”, a declarat pentru Life & Style o prietenă apropiată familiei Kardashian. Mda, mai e ceva de spus?

north west foto
Nort are o garderobă în valoare de 1 milion de dolari

Poate doar faptul că ieri, North a împlinit 3 ani și că mama sa a postat pe contul ei de Instagram un video cu micuța. Iată cât de răsfățată e North!INAPOI LA PRIMA PAGINA