Nou scandal la Hollywood. De ce n-a fost prezent James Franco la Critics Choice Awards?

James Franco trece printr-o perioadă dulce-amăruie, cum ar spune americanii. Dulce, pentru că actorul de 39 de ani a câștigat două dintre cele mai importante trofee din sezonul premiilor pentru cinematografie: Globul de Aur și, aseară, premiul Critics Choice pentru cel mai bun rol masculin într-o comedie, grație interpretării din The Disaster Artist.

La ceremonia Globurilor de Aur

Și-atunci, de ce n-a fost prezent actorul la ceremonia care a avut loc în Santa Monica, să-și ridice premiul?

Probabi că James n-a vrut să le mai dea apă la moară altor contestatare de-ale lui, după ce cinci femei l-au acuzat de comportament inadecvat și hărțuire sexuală la locul de muncă.

Cele mai vocale au fost două foste studente de-ale lui, actorul având o școală de actorie în Los Angeles, Sarah Tither-Kaplan și Violet Paley. Acestea au postat pe Twitter că au avut parte de experiențe neplăcute cu Franco, pe când au jucat în filmele regizate de acestea.

Pe scurt, Franco le-ar fi cerut insistent să filmeze scene erotice, dezbrăcate total și fără să accepte ca actrițele să poarte acele protecții speciale de plastic pentru organele genitale.

După ce actorul a mai câștigat, aseară, un premiu, actrița Rose McGowen, cea care a vorbit pentru prima dată despre abuzurile lui Harvey Weinstein, a postat pe Twitter că statutul de Prinț al Hollywood-ului de care se bucură Franco l-a protejat până acum, sugerând că cei din industrie cunoșteau practicile lui de hărțuire sexuală.

„Hollywood-ul cel surd și selectiv știa ce face nemernicul ăsta de ani buni de zile”, a scris, printre altele, Rose.

Pe de altă parte, Franco a răspuns acuzațiilor spunând că nu sunt reale, dar că a luat legătura cu două dintre femei pentru a-și cere scuze pentru comportamentul lui.

Rose McGowan


INAPOI LA PRIMA PAGINA