Noua modă la Hollywood. Celebritățile s-au lăsat fotografiate după baie, doar în prosop

Vă mai aduceți aminte apariția spectaculoasă a Ritei Ora de la Premiile EMA 2017, când artista a pășit în halat de baie și cu un propop pe cap, accesorizată de bijuterii cu diamante, pe covorul roșu, șocând audiența?

Ei bine, moda prosopului de baie face furori pe Internet și o mulțime de vedete internaționale, fie că vorbim de modele, cântărețe sau actrițe, s-au lăsat fotografiate în această ipostază până nu de mult intimă. Așa că imaginea unei femei așa cum iese din baie pare să fie acum una cool care inspiră și cei mai buni fotografi din lume. Însă Rita Ora nu a fost cea care a dat startul acestui trend, pentru că fotograful peruvian Mario Testino a lansat anul trecut o campanie complexă de ședințe foto, printre modelele lui în prosop numărându-se nume mari de la Hollywood. El a numit proiectul „Seria Prosoapelor” și a convocat mai multe vedete, femeie și bărbați, să îi fie muze.

Mai îmbrăcate sau acoperite parțial de prosoapele albe, dive precum Penelope Cruz, Miranda Kerr, Amanda Seyfried sau Miley Cyrus au acceptat provocarea de a apărea în fotografiile celebrului fotograf.

Iată ce a ieșit!

Foto: Instagram Mario TestinoINAPOI LA PRIMA PAGINA