Nouă trupă de băieți? Grigor Dimitrov, Roger Federer și Novak Djokovic, așa cum nu i-ai mai văzut!

Ne așteptam ca iubitul lui Nicole Scherzinger, bulgarul Grigor Dimitrov, să fie familiarizat cât de cât cu muzica pop, dar cine și-ar fi putut închipui că legendarul elvețian Roger Federer (35) știe hiturile unei foste trupe de băieți?

Dimitrov, Haas, Federer și David Foster la pian

Nu numai că le știe, dar nici vocea lui nu-i de lepădat, dacă e să ne luăm după clipul postat recent pe contul de Instagram al elvețianului, în care Federer, alături de fostul tenisman german Tommy Haas, Grigor Dimitrov și, într-o intervenție specială, Novak Djokovic, cântă împreună piesa Hard to Say I’m Sorry a trupei Chicago.


Acompaniați la pian de producătorul muzical David Foster, socrul lui Haas, cei trei jucători autointitulați The Backhand Boys încearcă nu doar să nimerească versurile și melodia, ci au și o coregrafie interesantă pentru acest moment muzical.

A fost un moment binevenit de relaxare pentru jucătorii de tenis angrenați în acest moment în turneul de tenis de la Indian Wells. Același trio a mai avut o încercare artistică și în cadrul turneului de mare șlem Australian Open de la Melbourne.INAPOI LA PRIMA PAGINA