Noul film James Bond, Spectre, a avut premiera la Londra! Vezi cum s-au îmbrăcat invitații de onoare!

Cel de-al 24-lea film din seria Bond, ”Spectre”, a fost, aseară, lansat oficial pe marele ecrane. La evenimentul mult așteptat, care a avut loc în Londra, au luat parte protagoniștii filmului, Daniel Craig și fetele Bond, respectiv Monica Bellucci și Lea Seydoux, dar și invitați de viță nobilă, precum Ducesa de Cambridge, Prințul William și fratele acestuia, Prințul Harry.

Spectre World Premiere at the Royal Albert Hall on 26 October 2015 in London, England.Daniel Craig
Daniel Craig

Daniel Craig, cel de-al șaselea actor care a preluat ștafeta agentului 007, a pășit pe covorul roșu, aseară, alături de ”fetele Bond”, actrițele Lea Seydoux și Monica Bellucci. Actorul a optat cu această ocazie pentru un costum negru, extrem de elegant.

Spectre World Premiere at the Royal Albert Hall on 26 October 2015 in London, England.Lea Seydoux and Monica Bellucci
Lea Seydoux and Monica Bellucci

Escortându-l pe cel mai ”îndrăgit spion din lume”, Lea Seydoux și Monica Bellucci au fost senzația serii. Și asta pentru că ambele actrițe au ales pentru acest eveniment rochii extrem de elegante și de îndrăznețe. Astfel, Lea Seydoux a optat pentru o rochie cu străluciri metalice, în timp ce Monica Bellucci a purtat o rochie superbă, de catifea, în culoarea smaraldului.

Spectre World Premiere at the Royal Albert Hall on 26 October 2015 in London, England.HRH Duchess of Cambridge
Ducele și Ducesa de Cambridge

Printre invitații de seamă la acest eveniment s-au numărat și Ducele și Ducesa de Cambridge, care au fost acompaniați de Prințul Harry. Pentru această ocazie, Kate a optat pentru o rochie albastru-pal, diafană, care avea încrustate diamante.

51889280 Celebrities attend the Royal World Premiere of 'Spectre' at Royal Albert Hall on October 26, 2015 in London, England.  Celebrities attend the Royal World Premiere of 'Spectre' at Royal Albert Hall on October 26, 2015 in London, England.  Pictured: Lea Seydoux, Daniel Craig, Monica Bellucci FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813 RESTRICTIONS APPLY: USA/CHINA ONLY
Lea Seydoux, Daniel Craig, Monica Bellucci

Cele 23 de filme „James Bond” realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea.

Cel mai recent lungmetraj lansat din această serie, „Skyfall”, a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.

Sursa foto: Toby Hancock / Hepta / Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA