Nu mai e niciun secret! Dakota Johnson se iubește cu fostul soț al lui Gwyneth Paltrow

Starul din ”Fifty Shades of Grey” nu se mai ferește! Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Chris Martin, liderului trupei Coldplay, și totodată fostul soț și tatăl copiilor actriței Gwyneth Paltrow.

Din octombrie se zvonește că sunt împreună. Acum avem confirmarea!

După luni de speculații, iată că paparazzi au surprins primele cadre doveditoare cu Dakota Johnson și Chris Martin, într-o escapadă amoroasă. Cei doi îndrăgostiți au fost fotografiați pentru prima dată împreună sâmbătă, pe când luau masa la Soho House în Los Angeles. Însă, câteva ore mai devreme, Chris și Dakota s-au delectat cu o plimbare pe plaja din Malibu.

Dakota și Chris au fost surprinși împreună de paparazzi

Ținându-se de mână și afișându-se în ipostaze amoroase, Chris și Dakota par foarte fericiți și relaxați împreună, semn că relația lor, care a debutat în luna octombrie a anului trecut, e pe un făgaș normal și promițător.

Momentan, cele două staruri n-au vrut să comenteze pe marginea acestor fotografii și nici să recunoască, în mod oficial, că au o relație amoroasă. Oricum, fotografiile surprinse de paparazzi sunt mai mult decât concludente și nu mai e loc de speculații.

foto: captură DailyMailINAPOI LA PRIMA PAGINA