Nu se mai ascund! Jamie Foxx, sărbătorit de ziua lui de Katie Holmes

Citeste tot despre:

,

După ani în care și-au oferit iubirea de ochii curioși ai lumii, Jamie Foxx și Katie Holmes apar împreună, bucurându-se de evenimentele importante din viața lor. Zilele trecute, actorul și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare, motiv pentru care iubita sa i-a stat alături!

Sunt împreună de mai mulți ani

Jamie Foxx și-a sărbătorit cei 50 de ani în stil grandios! Petrecerea a fost organizată la Studiourile Paramount, în Hollywood, iar cei apropiați și cei din familie i-au stat aproape. Nici Katie Holmes n-a lipsit, mai ales că acum nu mai are motive să-și ascundă relația amoroasă cu celebrul actorul.

#jamiefoxx gets close with #katieholmes at his 50th birthday party. 📷Splash

A post shared by HHpeople Hiphoppeople (@hiphoppeople_officiel) on

În mod evident, nu s-au lăsat fotografiați împreună, în mod oficial, căci nu vor să facă din asta un subiect de presă, însă e clar că relația lor e într-un loc mult mai bun acum că cei doi pot lua parte, împreună, la aceleași evenimente. ”Se simțea minunat și a spus că e cea mai frumoasă petrecere aniversară din viața lui” a povestit un prieten de-ai lui Jamie Foxx.

La petrecere au fost invitați și alți actori faimoși, colegi de breaslă cu Jamie, precum Leonardo DiCaprio sau Smokey Robinson. N-au lipsit nici Snoop Dogg și Ice Cube, buni prieteni de-ai actorului.INAPOI LA PRIMA PAGINA