Nuntă cu peripeţii! Sora Deliei a leşinat în biserică! FOTO&VIDEO

Weekendul trecut, Delia i-a fost naşă de cununie surorii ei, Ioana, care i-a dat mari emoţii în timpul ceremoniei religioase. Iată motivul!

Ioana Matache s-a căsătorit în weekend cu alesul ei, Răzvan Miheţ. Însă, în timpul slujbei, i s-a făcut rău şi a leşinat, sub privirile îngrijorate ale părinţilor şi naşilor. Şi, ca un făcut, miresei i s-a făcut rău de două ori, aşa că a continuat să asiste la slujbă aşezată pe scaun.

 

„Da, mi s-a făcut rău… Nu este pentru prima dată când mă simt aşa, din cauză că am şi un bebe… Acum totul e în regulă. Am băut puţină băutură cu puţin zahăr şi sunt OK. Poate nu conştientizez eu câte emoţii am avut. Mama ştie de ce mă simt aşa. De la sarcină e. Coroana era prea grea, buchetul la fel…” a spus Ioana Matache. „, a explicat Oana Matache la ieşirea din biserică.

Delia a recunoscut, la rândul său, că a avut emoţii mari şi înainte de cununia civilă. „Emoţiile sunt copleşitoare. Nu mai pot, abia aşteptăm să mâncăm. Aşteptăm să terminăm aici toată treaba şi apoi mergem să mâncăm. Vacanţa îmi lipseşte… Luna de miere îmi lipseşte. Petrecerea e duminică, azi e doar preludiul. Le-am spus că nu au de ce să aibă emoţii pentru că alegerea e perfectă. Nu am de ce să le dau eu sfaturi, e perfect aşa”, a declarat Delia pentru cancan.ro.

Citeşte şi:

Sora Deliei s-a căsătorit civil. Artista și Răzvan Munteanu vor fi nașii de nuntă

De altfel, Ioana pare foarte pregătită pentru viaţa de femeie căsătorită. Cel puţin, asta se înţelege din rândurile scrise de ea vineri pe contul său de Facebook:

La un moment dat, întâlnești un om, de lângă care nu ai vrea să pleci. Acel om care o să-ți schimbe percepția despre viață, despre priorități, despre iubire. Deși, numai trăim în acea perioadă când o relație se construia brusc și se alimenta treptat. O fundație, poate să fie construită în câteva luni, atunci când iubirea oarbă te izbește din plin, te face să vibrezi, să te gândești…la EL. Acel EL care nu iese din minte orice ai face, dar poate nici nu vrei să scapi. Atunci, organizat pe nepusă masă, te cere în căsătorie, fără să știi prea multe despre EL, deși ai impresia că-l cunoști de o viață.
Nu-ți șoptește în gând și te cere într-o dimineață, în care părul tău nu arată perfect, în care machiajul nu este retușat, în care pijamalele țin locul unei rochii inedite. Mă îmbrac repede, cu hainele care-mi sunt la îndemână, mă pieptăn, mă dau cu rujul nelipsit din geanta mea și emoțiile mă cuprind. De parcă simțeam că ceva special avea să se întâmple. 8 Baloane roșii, ciocolata și florile mele preferate, zeci de prieteni dragi, o melodie pe fundal și EL, cu un glas duios, timorat(se gândea că ASTA MICĂ, o să spună NU). Se așeză în genunchi și cu lacrimi în vârful ochilor(că de, este bărbat și trebuie să pară cocoș în fața lumii, mai puțin în fața ei) o cere în căsătorie ”Vrei să fii Doamna ……?”.
Un neașteptat Da, se aude, din glasul mieros și calm al meu. Cum să refuz să construiesc o casă cu EL, să plantez un pom și să fac 4 copii. Dacă EL este așa cum am visat, înalt, brunet deschis și cu ochii caprui, cu o carieră frumoasă și cu o seriozitate pe care o căutam. Imediat după cel mai emoționant moment din viața mea, primul DA, de altfel, mi-am adus aminte și de cele 20 de examene de la cele două Facultăți) să mai pun și licența glorioasă care așteaptă să fie corectată, finalizată și tipărită.
. „

Iar, din dansul mirilor, dansat în haine lejere şi cu tălpile goale pe eterna baladă rock a celor de la Aerosmith, „I Don’t Wanna Miss A Thing”, le-a demonstrat celor prezenţi la petrecerea lor că Ioana şi Răzvan chiar sunt făcuţi unul pentru celălalt.

Surpriza serii a fost şi minirecitalul oferit de Delia, dar şi de duetul dintre Delia şi mama sa.

 

 INAPOI LA PRIMA PAGINA