Nuntă şi botez cu ştaif pentru fiul lui Nicu Gheară FOTO&VIDEO

Puzderie de vedete la cea mai mare nuntă de români de peste hotare. Iată cine i-a cununat şi cine le-a fost alături Anei Gabriela şi lui Cristi Gheară atât la căsătorie, cât şi la botezul de a doua zi.

Bucurie mare în familia afaceristului român stabilit peste hotare. Fiul său, Cristian, s-a căsătorit cu fiica altui mare afacerist din Constanţa, antreprenor în domeniul transportului rutier, o tânără cu care se iubeşte de ani buni şi care i-a dăruit şi un fiu.

Cristian şi Ana Gabriela locuiesc în frumoasa regiune austriacă Tirol, aşa că şi nunta a avut loc tot acolo, în Kitzbühel, o superbă staţiune de munte, recunoscută mai ales pentru excelente pârtii de schi.

După ce au făcut cununia civilă în februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, la Bucureşti, tinerii şi-au invitat familia şi prietenii la ceremonia religioasă, unde naşi le-au fost Raluca şi Walter Zenga.

Mireasa ales o rochie tip prinţesă, cu pietre, de la Ersa Atelier, în timp ce mirele a fost foarte elegant în smoking.

În ceea ce-i priveşte pe naşi, Raluca Zenga a strălucit într-o creaţie a unei case de modă din Italia, o rochie lungă din voal nude cu aplicaţii strălucitoare, care a costat-o 4.000 de euro, iar Walter Zenga a purtat un sacou negru, elegant, care a costat aproximativ 2.700 de euro.

Şi soacra mare, Mihaela Gheară, a întors toate privirile cu rochia sa neagră cu auriu.

Dar, cu tot acest lux, mirii şi-au dorit o nuntă 100% românească, aşa că au respectat şi toate tradiţiile aferente în cadrul petrecerii care a avut loc la Grand Tirolia Kitzbühel, una dintre cele mai luxoase locaţii din zonă (vezi video mai jos).

 

Cheful s-a prelungit până în zori, mai ales că artişti precum Anda Adam, Pepe, NadirMarcel Pavel şi Adrian Minune i-au încântat pe nuntaşi cu melodiile lor – Pepe a venit însoţit de soţia lui, Raluca, iar Marcel Pavel a venit cu fiul său mai mic, Sasha Pavel, şi cu fratele său mai mare, George Pavel. Pe lângă aceştia, la nuntă au participat şi Claudia NeghinăRaluca Bădulescu împreună cu soţul ei, Florin Stamin, fostul fotbalist Ciprian Marica şi esteticianul Renert Gad.

Ieri, Cristi şi Ana Gabriela şi-au botezat şi băieţelul de trei luni, în acelaşi loc.

 

 

 

 INAPOI LA PRIMA PAGINA