O actriță cunoscută s-a căsătorit cu partenera ei de viață. Au purtat amândouă rochii de mireasă!

Dacă sunteți fanii serialului ”Orange is the new black”, atunci vestea vă va bucura. Una dintre actrițele din acest serial s-a căsătorit chiar cu scenarista, o femeie nume Lauren Morelli. Ceremonia lor a fost plină de culoare, iar cele două au purtat rochii de mireasă.

Samira Wiley, cea care i-a dat viață personajului Poussey Washington, este cea care s-a căsătorit cu scenarista sitcomului. Nunta lor a avut loc în Palm Springs, California, și a fost organizată de Mrtha Stewart Weddings. Uniunea lor a fost oficializată chiar de părinții Samirei în fața a zeci de invitați.

Cele două femei au purtat creații semnate de Christian Siriano, Samira (29) alegând o rochie de mireasă clasică, în timp ce aleasa inimii sale a îmbrăcat o salopetă albă cu o capă lungă. La scurt timp de la eveniment, cele două au postat câteva cadre și pe rețelele de socializare, spre încântarea fanilor internauți.

Samira și Lauren Morelli s-au logodit pe 4 octombrie 2016. Nunta lor a avut loc pe 25 martie 2017.INAPOI LA PRIMA PAGINA