O actriță de la Hollywood, mamă a doua oară!

Familia simpaticei actrițe din serialul ”New Girl” s-a mărit din nou! Starul hollywoodian și Jacob Pechenik, bărbatul cu care e căsătorită de doi ani, au devenit părinții unui băiețel!

Zooey_Deschanel
Zooey a devenit mamă a doua oară

Zooey Deschanel și soțul ei, Jacob Pechenik, i-au urat bun venit pe lume celui de-al doilea copil. Cei doi sunt acum părinții unui băiețel, pe care au decis să-l numească Charlie Wolf Pechenik. Fericita veste a fost confirmată de reprezentanții actriței pentru publicația ”Hello”. ”Zooey, Jacob și fiica lor, Elsie, sunt extrem de încântați să primească în familia lor un nou membru”, a declarat purtătorul de cuvânt al actriței din ”New Girl”.

O altă sursă a declarat pentru o altă publicație străină că băiețelul a venit pe lume săptămâna trecută, într-un spital din Los Angeles. Charlie mai are o surioară mai mare, pe nume Elsie Otter, care s-a născut în luan iulie a anului 2015.

Zooey Deschanel, surprinsă pe când era însărcinată cu Elsie

Curios este că cei doi copii ai actriței poartă amândoi nume de animăluțe (n.r. vidre, n.r. lup). Vorbind despre numele fiicei sale, Zooey a declarat: ”Ne-am gândit că Elsie este un nume clasic, multă lume are câte o bunicuță sau o mătușă pe care o cheamă Elsie. Așa că ne-am gândit că cel de-al doilea prenume poate fi puțin mai… altfel. Și cum mie îmi plac animalele atât de mult… Îmi plac vidrele că sunt atât de simpatice, jucăușe și amuzante. Și sunt și foarte inteligente. Ne-a plăcut gândul că vidrele au calități speciale”.

jacob-pechenik-and-zooey-deschanel
Sunt căsătoriți din 2015

Zooey și Jacob s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei „Rock the Kashbah”, el fiind producătorul, iar ea actrița. Și-au făcut debutul pe covorul roșu, în calitate de cuplu, la Premiile Emmy, în 2014, confirmând, pe atunci, că sunt împreună de câteva săptămâni. Anterior, Zooey a fost căsătorită cu Ben Gibbons, frontman-ul de la ”Death Cab for Cutie”, divorțul lor având loc în 2012.

foto: arhivă / InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA