O altă actrița de la Hollwyood a rămas fără iubit! Toată lumea credea că va îmbrăca rochia de mireasă

Erau împreună de un an și câteva luni, dar toată lumea îi vedea deja căsătoriți, dat fiind faptul că aveau o relație, matură și închegată. Din păcate, însă, cei doi s-au despărțit înainte de a-și face planuri de nuntă.

Jen și Darren au colaborat și profesional foarte bine

Jennifer Lawrence (27) și Darren Aronofsky (48) sunt cei care au decis să-și spună „Adio!”, recent. Cei doi au fost văzuți împreună, pentru prima dată, în vara anului trecut, iar de atunci au format unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood.

Au vorbit întotdeauna cu admirație unul despre celălalt, dând impresia că nimic nu-i va separa. ”Am avut energie. Eu am avut multă energie pentru el. Nu știu ce simțea el pentru mine. Însă, când am văzut filmul, mi-am adus aminte că e genial”, spunea Jen acum câteva luni despre iubitul său, regizorul Darren Aronofsky.

Din păcate, relația lor amoroasă a ajuns la final.

Ei bine, Jennifer și Darren s-au despărțit, de fapt, în luna octombrie, deși la începutul acestei luni au apărut împreună la un eveniment de la Hollywood. Chipurile, cei doi au rămas buni prieteni, de aici și apariția la Governors Awards.

foto: arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA