O aniversare memorabilă pentru Orlando Bloom. Vezi cum a petrecut la 40 de ani!

Katy Perry l-a surpins anul acesta pe iubitul său, Orlando Bloom, cu o petrecere organizată special pentru cea de-a 40-a aniversare a actorului. Mulţumită iubitei, ziua în care actorul din seria „Pirații din Caraibe” a schimbat prefixul, a fost una de neuitat.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 29:  Orlando Bloom and Katy Perry attend the 12th annual UNICEF Snowflake Ball at Cipriani Wall Street on November 29, 2016 in New York City.  (Photo by Jason Kempin/Getty Images for UNICEF)
Orlando și Katy Perry la balul Snowflake Ball UNICEF în 2016

Potrivit E! Online, cântăreaţa l-a luat prin surprindere pe Bloom cu o petrecere de toată frumuseţea în Palm Springs, California. Vedeta a distribuit pe reţelele sociale și un video în care apare una dintre senzațiile serii, uriaşul tort în formă de bufniţă plin cu lumânărele.

Atât Orlando, cât şi câţiva dintre prietenii actorului au purtat haine imprimate cu chipul său, o costumație demnă de o petrecere în cinstea unui star de la Hollywood. De departe, cea mai mare surpriză a serii a fost prezenţa mamei actorului la petrecere, pe care chiar el a descris-o ca fiind “ cel mai frumos cadou”.

orlando bloom

best gift ever surprise visit from me mum 🎈

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Este doar începutul anului şi se pare că Perry şi Miley Cyrus rivalizează deja pentru titlul de cea mai bună iubita a lui 2017, ambele organizând petreceri de vis pentru zilele de naştere ale iubiţilor.

Foto: Instagram, Twitter

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA