O artistă de peste Ocean a fost jefuită. Cu ce sumă au plecat hoții?

Citeste tot despre:

, , , ,

A începutul anul cu stângul! În timp ce artista se afla pe scenă, încercând să-și umple conturile, niște ”binefăcători” o ajutau să și le golească. Casa artistei din Los Angeles a fost jefuită, potrivit unui reprezentant al poliției din Los Angeles, citat de revista Billboard, joi.

Nicky Minaj este vedeta „pățită”. Hoții i-au pătruns în vila de la Hollywood și-au deposedat-o de bijuterii și de alte bunuri, în valoare de 175,000 milioane de dolari, informează surse din interiorul poliției din Los Angeles.

attends the "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Art on May 2, 2016 in New York City.
Casa lui Nicky Minaj a fost jefuită

Potrivit primelor informații, Nicky nu se afla la acel moment în casă, evenimentul având loc în perioada 24 noiembrie 2016 – ianuarie 2017. TMZ titrează și că hoții i-au distrus casa celebrei cântărețe, toate piesele de mobilier fiind dărâmate, iar bunuri precum  parfumuri și fotografii înrămate – sparte.

Cât despre jefuitori, publicația Billboard a anunțat că, în prezent, investigația e în curs, dar că oficialităților nu au niciun suspect.

nicky-minaj
Hoții au plecat cu 175,000 de dolari din casa artistei

Mda, Nicky nu trece printr-o perioadă chiar fericită în viața ei. La începutul anului, artista anunța că relația ei cu Meek Mill a ajuns la sfârșit, deși toată lumea aștepta să-i vadă în fața altarului, ei fiind logodiți de mai multe luni.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA