O biografie neautorizată dezvăluie adevărul despre începuturile relației dintre Brigitte și Emmanuel Macron. Părinții lui Brigitte au avut de suferit de pe urma fiicei lor!

Începuturile scandaloasei relații dintre Brigitte, pe atunci profesoară, și elevul său de doar 15 ani au ținut, mult timp, primele pagini ale ziarelor de scandal. Ei bine, nici acum nu s-au liniștit apele, mai ales că a ieșit la iveală o biografie neautorizată, care vrea să spună adevărul în legătură cu drama trăită de Brigitte în acea perioadă, deși întâlnise iubirea care urma s-o facă mai fericită ca oricând, și, totodată, Prima Doamnă a Franței.

Momentul în care Brigitte și-a sărutat pe obraz studentul, după interpretarea lui într-o scenetă

Avea trei copii și un soț bancher, care o iubea. Se trăgea dintr-o familie înstărită, ambii părinți find medici, văzuți foarte bine în cercurile înalte din Amiens. A comis, însă, greșala de a se îndrăgosti de elevul ei (15), ea fiind la acea vreme o profesoară în vârstă de 39 de ani, la Liceul Catolic La Providence. Imediat cum au ieșit la iveală detaliile amantlâcul lor, părinții lui Brigitte au fost primii care au avut de înfruntat furtuna. ”Erau tratați ca și cum ar fi avut ciumă. Lumea le scuipa pe ușă și le trimitea scrisori amenințătoare”, se arată scris în biografia neautorizată, numită ”Brigitte Macron: L’Affranchie (The Unfettered Woman)”, de Maelle Brun.

Biografie expune drama trăită de Brigitte atunci când amantlâcul ei a ieșit la iveală

Iar dezvăluirile nu se opresc aici. Maelle Brun spune că Brigitte s-a transformat peste noapte dintr-o femeie cu prieteni și o viață stabilă, într-una detestată și părăsită de prieteni din cauza relației acesteia cu tânărul Emmanuel Macron. ”Mi-a spus cândva că și-a pierdut toți prietenii. Prietenii cu care își petrecurseră până atunci vacanțele s-au schimbat peste noapte și nu au mai vrut să-i vorbească”, dezvăluie autoarea.

Cât despre relația cu tânărul Emmanuel, la acea vreme, autoarea notează că era „tensionată”, Brigitte având de-a face îndeaproape cu furtuna iscată. Pe de-o parte era rușinea cauzată părinților ei, pe de altă parte destrămarea mariajului ei. Iar între acestea se afla un Emmanuel dezamăgit, care – chipurile – s-ar fi apucat să scrie un roman despre trăirile lui din acel moment și despre începuturile relației cu Brigitte: ”Era un roman îndrăzneț, un pic obscen. Evident, numele erau schimbate, însă cred că el a avut nevoie să exprime ceea ce simțea pe moment”.

Relația dintre ei era tensionată la aflarea amantlâcului dintre ei

În aceeași carte, Maelle Brun vorbește și despre primul mariaj al lui Brigitte, cel cu Andre-Louis Auziere, cu care aceasta are trei copii. Autoarea îl descrie pe primul soț al Primei Doamne a Franței ca fiind ”drăguț, dar nu foarte vorbăreț”, menționând că era fix opusul extrovertitei Brigitte.

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA