O familie mare și cool! Cum arată cei trei copii ai lui Brigitte Macron

Din momentul în care soțul ei cu 24 de ani mai tânăr a devenit președintele Franței, Brigitte Marie-Claude Macron, în vârstă de 64 de ani, a stârnit curiozitatea unei lumi întregi, cu atât mai mult cu cât povestea de dragoste a soților Macron nu este una obișnuită.

Brigitte și fiica ei cea mică, Tiphaine Auziere

Știm deja că povestea lor a început pe când Macron era elev de liceu, iar ea profesoara lui de literatură și de teatru, n-are rost să repetăm aceste informații.

Sebastien, alături de soția Christelle Auzière și copiii lor, Camille și Paul

Ceea ce se cunoaște, poate, mai puțin este legat de familia lui Brigitte dinainte de mariajul din 2007 cu Emmanuel Macron.

Ei bine, la doar 21 de ani, în 1974, Brigitte s-a căsătorit cu bancherul André-Louis Auzière, cu care a avut trei copii: pe Sébastien Auzière (42), de profesie inginer, pe Laurence Auzière-Jourdan (40, de-o vârstă cu tatăl ei vitreg), medic cardiolog, și pe Tiphaine Auzière (33), de profesie avocat.

Laurence Auziere-Jourdan, soțul ei Guillaume Jourdan și copiii lor

După un mariaj record de 32 de ani, Brigitte a divorțat de primul ei soț în 2006 și, la doar un an distanță, și-a oficializat relația cu mai tânărul Emmanuel Macron.

Tiphaine Auziere și soțul ei, Antoine Choteau

Interesant că fiica cea mai prezentă în campania prezidențială a lui Macron, Laurence Auzière-Jourdan, a fost colegă de clasă cu cel care-avea să-i devină, peste ani, tată vitreg. Laurence, o copie fidelă a celebrei sale mame, este căsătorită cu medicul radiolog Guillaume Jourdan, cu care are doi copii, pe Emma și pe Thomas.

Foto: heptaINAPOI LA PRIMA PAGINA