O familie modernă. Gwyneth Paltrow a ieșit la cină cu fostul soț, Chris Martin, și copiii lor

Ei sunt exemplul perfect că doi oameni pot rămâne prieteni chiar și după divorț. Au trăit o frumoasă poevste de dragoste din care au rezultat doi copii – Apple (14) și Moses (11) și au fost căsătoriți timp de 13 ani, însă nimic nu poate sta în calea unei frumoase relații de prietenie.

 

Amândoi sunt oameni cu un succes imens la Hollywood, ea actriță celebră, el cântăreț îndrăgit, și-au refăcut viața, dar cooperează pentru a-i crește pe copiii lor în cel mai bun mod posibil.

Fostul soț și actualul logodnic al lui Gwyneth, împreună în aceeași fotografie.

S-au despărțit acum 3 ani și este un lucru mare faptul că au reușit să-și vorbească în continuare. Actrița în vârstă de 45 de ani și cântărețul de la Coldplay, 41 de ani, s-au reunit pentru a petrece momente superbe în familie și au dat de veste și fanilor de pe rețelele de socializare. Împreună cu băiatul lor, Moses, și cu membrii trupei lui Chris, cei doi foști soți au fost fotografiați în timp ce se îndreptau spre un restaurant din Londra pentru a lua cina. Mai devreme în aceeași zi, actrița a luat Instagramul cu asalt cu o fotografie de familie realizată în fața unei case din Londra.

De altfel, Gwyneth este foarte detașată în ceea ce-l privește pe fostul partener de viață. De curând a distribuit și o fotografie în care fostul apare alături de actualul logodnic al vedetei, Brad Falchuk. Nici Chris Martin nu este un bărbat singr, cântărețul se iubește acum cu actrița Dakota Johnson. Și având astea în vedere, nu e de mirare că Gwyneth Paltrow îi vede acum pe fostul ei soț ca pe un frate, urându-i mulți ani frumoși și mulțumindu-i de ziua lui de naștere pentru cele două minuni pe care i le-a oferit: La mulți ani, frate. Mulțumesc că mi i-ai dat pe cei doi!”

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA