O mai știi pe Cleopatra Stratan? Uite ce mare s-a făcut!

Fiica cea mare a lui Pavel Stratan e o domnișoară în toată regula. Uite cum arată acum.

Cleopatra Stratan Ghita
Cleopatra Stratan s-a lansat la vârsta de 3 ani în muzică.

Pavel Stratan va trebui, probabil, să se înarmeze bine de-acum încolo, dacă vrea să facă față masei de admiratori ce ar putea face coadă la ușa lui. Și asta pentru că fiica sa, Cleopatra, a crescut și a ajuns la vârsta primelor întâlniri. Doar anul acesta va împlini 14 ani!

Cleopatra Stratan
Aşa arată acum Cleopatra Stratan.

Noi o știm de la vârsta de 3 ani, când celebrul ei tată o făcea cunoscută lumii prin intermediul melodiei pe care a compus-o special pentru ea, „Ghiță“. O piesă ce avea să ajungă hit și să o transforme pe fetiță în cea mai mare vedetă de vârsta ei.

Cleopatra Stratan mica

O vreme, tatăl ei a lăsat-o să cocheteze cu camerele de filmat, dar pentru că și-a dorit ca ea să nu-și piardă copilăria prin culisele spectacolelor, la ședințele de dat autografe și în platourile emisiunilor de televiziune, a decis ca ea să aibă o viață normală, alături de familie.

Pavel Stratan fiica sa

Poate tocmai de aceea artistul basarabean a decis să mute familia din București, unde se stabilise de la nașterea Cleopatrei, și să se întoarcă în Republica Moldova, la Chișinău.

Între timp, a apărut pe lume și cel de-al doilea copil al lui Pavel Stratan, Cezar, care anul acesta va împlini 6 ani și care întregește atât de frumos tabloul de familie.

Pavel Stratan, Cleopatra  Pavel Stratan, Cleopatra 2INAPOI LA PRIMA PAGINA