O mai știi pe Soraya din ”Sărmana Maria”? Iată cum arată acum!

Itati Cantoral a cunoscut faima imediat ce a apărut pe micile ecrane în telenovela mexicană ”Maria la del Bario” / ”Sărmana Maria”, în care a jucat alături de Thalia și Fernando Colunga. Acest prim rol negativ jucat de Itati a propulsat-o în alte distribuții celebre, actrița reușind să se impună în rândul celor mai talentate actrițe mexicane.

soraya
Itati în rolul lui ”Soraya” din telenovela ”Sărmana Maria”

Ei bine, timpul a trecut, iar Itati este și acum una dintre cele mai căutate actrițe de telenovele. Acestea sunt cele mai recente proiecte cinematografice în care Itati a apărut: ”Amar” (2009), ”El santos vs la Tetona Mendoza” (2012), ”Amor de mis amores” (2014), ”la Dictadura perfecta” (2014), etc.

Actrița a reușit de-a lungul carierei sale să primească și câteva premii pentru prestația sa actoricească. Astfel, Itati are două premii TvyNovelas pentru ”cea mai bună actriță în rol negativ” și unul pentru ”cea mai bună actriță în rol principal”, primit, în 2010, pentru rolul magistral din ”Hasta que el dinero nos separe”.

itati eduardo
Itati, Eduardo și gemenii lor

Dacă e să ne referim la viața ei personală, aflați că Itati a fost căsătorită cu actorul de telenovele Eduardo Santamaria din septembrie 1999 până la jumătatea anului 2004, când cei doi au decis să divorțeze. Din relația lor au rezultat gemenii Eduardo și Roberto Miguel, care anul acesta vor împlini 16 ani.

În prezent, Itati este căsătorită cu producătorul Carlos Alberto Cruz, căreia i-a dăruit în 2008b o fiică pe nume Maria Itati.

itati_prezent_2
Așa arată în prezent Itati

Și dacă tot am ajuns în prezent, ar trebui să menționăm că fizic Itati s-a schimbat destul de mult. Unele guri spun că schimbarea se datorează în mare parte operațiilor estetice la care ar fi recurs actrița pentru a-și menține frumusețea.

itati_prezent
Itati are 40 de ani

Sursa foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA