O pozează pe Elizabeth Hurley în cele mai sexy ipostaze. Nu o să îți vină să crezi cine stă în spatele aparatului foto!

Actriță și model, Elizabeth Hurley este una dintre cele mai sexy vedete. Are 52 de ani și este promotoarea propriei linii de costume de baie, iar la cum arată, nici nu ai zice că a trecut deja de jumătate de secol de viață. Fața și corpul său nu-i trădează vârsta, iar diva face furori pe rețelele de socializare în fotografii sexy, cât mai debrăcată.

A devenit celebră la începutul anilor 1990, după ce a lansat prima sa campanie cu brandul de cosmetice Estée Lauder. Și Elizabeth Hurley a demonstrat că există tinerețe veșnică, cel puțin aparent. De la selfie, la fotografii de ansamblu, contul de Instagram al frumoasei blonde este un deliciu pentru cei aproape 1 milion de fani, iar fotografiile superbe au în spate și un fotograf priceput. Nici nu o să vă vină să credeți cine o surprinde în cele mai fierbinți ipostaze!

Ieri, de Ziua Îndrăgostiților, Elizabeth s-a lăsat imortalizată într-o fotogafie în hamac, îmbrăcată într-o pereche de bikini roșii și un prosop care îi acoperea sânii. Cine s-a bucurat de această imagine live? Ei bine, nu este vorba de vreun pretendent la inima sa, ci de propriul fiu care o fotografiază de fiecare dată când are ocazia.

Alături de fiul său, Damian.

Pe sistemul Kim Kardashian, căreia îi face poze sexy chiar fiica sa în vârstă de 4 ani, North, în spatele fotografiilor sexy cu Elizabeth Hurley stă un mic fotograf cu viziune, fiul în vârstă de aproape 16 ani al său, Damian. Modelul a dezvăluit secretul din spatele imaginilor sexy de pe Instagram, iar Damian este responsabil pentru aceste capodopere.

Vi se pare o relație ciudată mamă-fiu? Ei bine, nu. Hurley mărturisea pentru The Sun: „[Damian] îmi face cu siguranță unele fotografii, dar am și alți prieteni pe care îi pot tortura pentru niște cadre frumoase”. Damian este un adolescent forte cool și i-a călcat pe urme mamei sale, devenind actor de la o vârstă fragedă. Paginile de pe rețelele de socializare sunt pline de imagini și clipuri video în care Elizabeth se mândrește cu fizicul său tonifiat pe măsură ce se bucură de vacanțe pe plaje însorite. Iată câteva dintre cele mai sexy fotografii!

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA