O recunoașteți? Este o actriță de seriale foarte îndrăgită!

Dacă ați văzut serialele ”H2O”, ”Jurnalele Vampirilor” sau ”The Originals”, sigur o știți căci micuța blondină a avut roluri principale, care au propulsat-o în topul celor mai îndrăgite și cunoscute actrițe de seriale.

claire-holt-copilarie
Așa arăta în copilărie actrița din ”The Orginals”

Dacă n-ați ghicit despre cine vorbim, aflați că e vorba de actrița Claire Holt, în vârstă acum de 28 de ani, pe care am urmărit-o cu drag în ultimii ani. Cert este că în fotografia din copilărie, Claire avea părul mai scurt și un zâmbet ștrengar, diferit, evident, față de cel sexy, pe care îl afișează în prezent.

HOLLYWOOD, CA - MARCH 22: Actress Claire Holt speaks during The Paley Center for Media's PaleyFest 2014 Honoring "The Vampire Diaries" and "The Originals" at the Dolby Theatre on March 22, 2014 in Hollywood, California.  (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Claire Holt

Actrița este destul de activă în mediul online, așa că fanii s-au bucurat să găsească și această fotografie printre cele pe care le postează de obicei. Imaginea a strâns rapid multe like-uri, iar comentariile au fost numai apreciative la adresa actriței, după cum era de așteptat.

Iar dacă vă întrebați ce mai face actrița în ultima vreme, aflați că ea și soțul ei, actorul Matt Kaplan, au călătorit foarte mult. Iată câteva cadre surprinse în vacanțele recente ale celor doi!

claire-holt-bikini

claire-holt-partener

claire-holt-vacanta

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA