O recunoști? Acum e una dintre cele mai HOT actrițe de la Hollywood!

Înainte să ajungă chiar ea un star de cinema, la Hollywood, era doar o fetiță timidă, pasionată de muzică și dans, din Hartford, Connecticut. Iar această fotografie, postată de ea pe contul de Instagram, ne-o arată fix în această ipostază!

Era o fetiță adorabilă!

Dacă zâmbetul n-a trădat-o încă în fața voastră, aflați că e vorba despre nimeni alta decât Jenna Dewan Tatum, soția celebrului actor Channing Tatum. Jenna avea în această imagine doar câțiva anișori și, deci, nici nu visa că va ajunge cândva la fel de celebră precum Michael Jackson, cel pe care îl admira la o vârstă atât de fragedă.

E vorba de Jenna Dewan Tatum

Amintim că primii pași pe care Jenna i-a făcut spre celebritate au fost în adolescență, pe când s-a angajat ca backup dancer pentru Janet Jackson. Ulterior, Janet a lucrat cu artiști precum Pink, Missy Elliott și Christina Aguilera.

Jenna, în pelicula ”Step up”

Totuși, celebritatea a cunoscut-o grație rolului din filmul ”Step up”, unde l-a cunoscut și pe Channing, cel cu care e căsătorită încă din 2009. De atunci, Jenna a jucat în peste douăzeci de producții cinematografice. Actrița în vârstă de 36 de ani este mama unei fetițe pe nume Evie, care a venit pe lume pe 31 martie 2013, în Londra, Anglia.

O altă nuntă cu tematică ale vedetelor - cea a lui Channing Tatum și Jenna Dewan
Jenna Dewan și Channing, în ziua nunții

Jenna este o activistă a drepturilor animalelor și o vegetariană cunoscută.

Jenna și Channing alături de fetița lor, Evie
Jenna și Channing, în prezent


INAPOI LA PRIMA PAGINA