O soarbe din priviri! Prima apariție pe covorul roșu după nuntă!

Există și oameni fericiți la Hollywood! În mijlocul atâtor divorțuri și certuri, Joe Manganiello și Sofia Vergara au reușit să-și consolideze relația și să aibă parte de acel ”happy end” la care visăm cu toții.

SOFIA VERGARA + JOE MANGANIELLO @ the premiere of 'Star Wars: The Force Awakens' held @ Hollywood & Highland. December 14, 2015
Sofia Vergara și Joe Manganiello la premiera ‘Star Wars: The Force Awakens’

Așa că ne bucurăm tare atunci când îui vedem împreună, fericiți și zâmbitori. Așa s-a întâmplat și ieri, pe când cei doi au participat la premiera din Los Angeles a mult-așteptatei pelicule ”Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”.

SOFIA VERGARA @ the premiere of 'Star Wars: The Force Awakens' held @ Hollywood & Highland. December 14, 2015
Sofia, extrem de sexy pe covorul roșu

Joe și Sofia ne-au amintit cum arată doi oameni îndrăgostiți, ”peisaj” pe care nu-l întâlnim prea des pe la Hollywood. Cei doi au strălucit pe covorul roșu, purtând ținute extrem de elegante, însă trebuie să recunoaștem că privirile s-au îndreptat mai mult spre Sofia, care a purtat o rochie extrem de sexy. Dar ce spunem noi, nici măcar Joe nu-și putea lua privirea de la soția lui. Și înțelegem și de ce. Sofia a optat cu această ocazie pentru o rochie cu un decolteu impresionant, care-i punea în evidență bustul. Desigur, nici Joe n-a fost mai prejos, purtând un costum blue navy, cu vestă.

SOFIA VERGARA + JOE MANGANIELLO @ the premiere of 'Star Wars: The Force Awakens' held @ Hollywood & Highland. December 14, 2015
Joe Manganiello, absorbit de decolteul soției sale

Cei doi s-au căsătorit luna trecută în cadrul unei ceremonii organizate la Breakers Resort, în Palm Beach, Florida. La nunta lor au participat staruri precum: Reese Witherspoon, Channing Tatum, Arnold Schwarzenegger, dar și co-starurile Sofiei din „Modern Family”.

Sursa foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA