O stripteuză pretinde că a făcut sex în trei cu Mel B și cu Stephen Belafonte

Se pare că relația lor libertină și deschisă a dus la destrămarea unui mariaj de 10 ani, iar acum o stripteuză pretinde că a participat și ea la o întâlnire cu Mel B și soțul acesteia.

După scandalul divorțului cuplului Melanie Brown – Stephen Belafonte, culminat cu acuzații de violență domestică și infidelitate, dansatoarea exotică de 32 de ani, Siara Dianda, a declarat că și ea a luat parte la partidele de amor în trei cu producătorul și fosta componentă Spice Girls. Conform unei declarații a acesteia pentru Sunday Mirror, noaptea alături de cei doi a fost una sălbatică, iar stripteuza chiar a menționat că Mel B, 41 de ani, era șefă în această căsătorie – în ciuda luminii negative în care vrea să-l pună pe Stephen.

Se pare că Mel ar fi fost capul răutăților.

Conform Siarei, cei trei s-au întâlnit în Australia, în timp ce Mel filma pentru emisiunea X Factor. Întâlnirea s-a produs într-un club de noapte din Sydney, iar după câteva ore, cei trei s-au retras la hotel pentru o partidă în trei. Cu toate acestea, după ce a petrecut ceva timp cu Mel și Stephen, Siara a concluzionat că Mel „este cocoșul în casă” – în ciuda faptului că acum îl acuză în mod public pe soțul său că i-a controlat viața. ”Am avut impresia că Mel este bărbatul în casă”. După ce partida de amor a luat sfârșit, Mel a adormit, ea și Stephen au hionărit prin oraș până târziu în noapte, iar artista nu a fost deloc deranjată de asta. „Ea nu a părut deranjată. Stephen s-a purtat frumos și a fost respectuos”.

Și a a declarat că s-a bucurat de momente intime alături de Mel B și soțul acesteia.

Cuplul a fost în centrul atenției în ultimele săptămâni, după ce recent și Lady Victoria Hervey a confirmat zvonurile cu privire la un triunghi conjugal cu Mel și soțul său, cei trei bucurându-se de clipe de plăcere în 2007.  Fosta Spice Girls a depus actele de divorț luna trecută, după 10 ani de căsătorie, cerând și custodia exclusivă a fiicei cuplului în vârstă de cinci ani,  Madison. Mai mult, artista ar fi cerut chiar și un ordin de restricție pe numele lui Stephen, dupa ce a pretins  că acesta a maltratat-o pe parcusrul mariajului și ar fi lăsat-o gravidă pe bona copiilor.

Foto: Instagram , Arhiva okINAPOI LA PRIMA PAGINA