O vedetă de la noi a protestat la New York

Chiar dacă sunt departe, vedetele își arată susținerea față de mulțimea de protestatari din Piața Victoriei. Una dintre ele a ieșit să scandeze la New York. Iată despre cine este vorba.

protest New York

În ultimii ani, Silvia Lăuneanu (De La Vegas) a stat mai mult plecată decât în ţară, şi asta de când viaţa ei a virat-o spre Statele Unite, unde şi-a întâlnit şi alesul. De când este soţia lui Sorin Botezatu şi mămica unui băieţel de un an, Alexandru, artista „a prins cheag” la New York, unde tocmai a devenit locatara unui penthouse de vis în Manhattan.

Dar cu toate că viaţa ei are noi valenţe, ea ţine permanent legătura cu prietenii şi cu rudele din ţară şi este solidară cu cei care au ieşit în stradă şi susţin valorile democratice.

Silvia Launeanu protest New York

„Nu suntem indiferenți! De la 7000 de km… simt românește! Nu spun jos guvernul și la putere opoziția. Spun: Unitate!” este mesajul Silviei Lăuneanu postat pe pagina ei de socializare.

Evenimentele din ţară coincid cu perioada în care Silvia tocmai şi-a lansat noul clip, „Pierduţi în trecut” – primul după ce artista a devenit mămică.INAPOI LA PRIMA PAGINA