O viață amoroasă tumultuoasă! Cu ce staruri s-a iubit Prince

Viața lui personală a fost cel puțin la fel de suculentă și palpitantă precum a fost cariera sa artistică. Prince a fost căsătorit, într-adevăr, doar de două ori, însă de-a lungul vieții sale a avut numeroase relații.

Între anii `80 și `90, pe lista lui de cuceriri s-au numărat staruri precum Madonna, Kim Basinger, Sherilyn Fenn, Vanessa Marcil, Susanna Hoffs și Tara Leigh Patrick – numită ulterior Carmen Electra, chiar la sugestia lui Prince.

Și potrivit tuturor mesajelor apărute pe rețelele de socializare după moartea artistului, Prince a fost un bărbat adorat de toate aceste partenere.

Haideți să vedem, așadar, mai amănunt, cu cine s-a iubit Prince de-a lungul anilor!

Vanity

vanity

Se întâmpla ca-n anul 1980 s-o întâlnească, la American Music Awards, pe Denise Matthews, devenită rapid Vanity, chiar la sugestia artistului.

Vanity a devenit prima ”protejată” a artistului, care a văzut în ea o posibilă artistă de mare calibru. Așa se face că a sprijinit-o în a deveni liderul trupei ”Vanity 6”, pe care tot el a fondat-o.

Cei doi au avut o relație timp de câțiva ani și au apărut împreună pe coperta revistei Rolling Stone, ăn 1983.

Și deși ulterior s-a iubit cu alți bărbați, Vanity a scris în autobiografia sa că Prince a fost singurul bărbat pe care l-a iubit cu adevărat. O declarație pe care, o să vedeți, o s-o reîntâlnim și-n cazul altor femei din vârsta muzicianului.

Vanity a murit în februarie, anul acesta, tot la vârsta de 57 de ani.

Prince a ținut un moment de reculegere în cinstea ei, în timpul concertului din Australia, acum două luni. În repertoriul lui de atunci, s-au numărat și melodii pe care cei doi le-au scris împreună, precum ”Little Red Corvette”.INAPOI LA PRIMA PAGINA