Octavia Geamănu & Andrei: „Sunt o norocoasă, Marian este mai ceva decât o mamă!“

Citeste tot despre:

, ,

Am vorbit cu prezentatoarea Observatorului despre sărbătorile de iarnă în formulă de trei, alături de liderul Direcția 5, Marian Ionescu, și de Andrei, un adevărat mini-me al rockerului.

OK! E al doilea Crăciun al lui Andrei, dar cel pe care, la puțin peste un an, îl înțelege mai bine.

Pe primul nu îl luăm în calcul, deoarece și eu, și Marian aveam febră 39 și eram pe antibiotice. Din fericire, atunci, Andrei a scăpat. Dar, oricum, ar fi fost prea mic ca să înțeleagă ceva din el. Cred că anul acesta vom simți, într-un fel, Crăciunul, deși eu nu prea sunt cu sărbătorile, nici cu Paștele, nici cu Crăciunul, nici cu Revelionul. Dar, pentru Andrei, o sa fac bradul. De fapt, o să-l cumpăr deja împodobit. Eu n-aș avea așa talent, să îmbodobesc bradul, trebuie să ai anumite înclinații artistice. Și-n plus, economisesc timp pe care să-l dedic lui Andrei și lui Marian. Uite, eu nu înțeleg de ce femeile, în zilele noastre, când poți avea toată masa de Crăciun pregătită și livrată acasă, caldă și la un preț destul de OK, mai stau ore întregi în bucătărie? Există firme de catering care gătesc în casă, cu ingrediente sănătoase, bio. Știu că existe femei cărora le place să gătească, dar mai sunt și unele ca mine pentru care ar fi un chin să facă asta. Dacă nu era Andrei, lucram chiar și pe 25 decembrie și nu făceam brad. Când va crește, vom acorda mai multă importanță Crăciunului. Dar pentru mine, aceasta este o sărbătoare pe care o simt mai mult în suflet.

Bănuiesc că te vei revanșa de Revelion.

Nu, Revelionul mă va prinde în pijamale, ca de fiecare dată, voi dormi la 12 noaptea. Mă voi mai trezi la 1 noaptea și voi da apeluri și mesaje. Marian e plecat în noaptea de Revelion, eu lucrez, termin Observatorul la ora 20, vin acasă, stau cu Andrei, și dacă el adoarme la 21.30, o să cad și eu lată. Marian are vreo două, trei concerte și se va întoarce undeva spre dimineață. Dar chiar și așa, în pijamale fiind, să știi că voi avea grijă să am părul un pic aranjat și să am câțiva bani acolo lângă mine, preventiv.

Îl văd pe Marian, aici cu noi, într-o postură nouă: de tată-bonă, care are grijă de copil, în timp ce mama este aranjată pentru ședința foto. Puțini tați fac asta.

Da, chiar sunt norocoasă, Marian este mai ceva decât o mamă. Tot timpul lui liber și-l petrece cu Andrei. Dimineața și seara, timp de două ore, ei au momentele lor singuri. Marian și Andrei pleacă să se plimbe prin parc, se joacă. Uite, astăzi, la acest interviu, participăm doar eu și Andrei, iar Marian s-a oferit să vină să stea cu cel mic, pentru a-mi ușura treaba. Au o relație minunată, iar uneori am impresia că Andrei este mult mai atașat de Marian decât de mine. Dar când mă gândesc că, în perioada sarcinii, îmi doream o clonă a lui Marian, nu mă miră!

Ar mai fi loc și de un al doilea copil?

Să știi că acum, 13 decembrie, ora 11, când îți răspund la această întrebare, nu sunt pregătită pentru al doilea. Poate peste o lună, două, trei, poate anul viitor, dacă mai facem un interviu, o să răspund altceva sau poate că o să fiu chiar însărcinată. Dar azi, acum, aici, nu sunt pregătită.

Tu ce-ți dorești de Crăciun?

Să dorm. Andrei se trezește de trei, patru, chiar cinci ori pe noapte. El doarme în cameră cu mine, dar în pătuțul lui, la câțiva metri de patul meu. Dar la fiecare mișcare a lui, eu mă trezesc, să văd dacă e totul în regulă. Am aflat că mai durează câțiva ani, vreo 18 chiar, până o să mai apuc să dorm cum trebuie. Ce să spun, bine că am apucat să dorm bine 30!

Marian stă mai bine cu somnul?

El doarme foarte puțin, de obicei. Nu știu cum face, de unde are atâta energie. De fiecare dată când Andrei se trezește, el este lângă el. Este perfect, am știut ce am luat!

Foto: Sorin Stana, make-up: cristian bucă, laura perian; hair-style: elena oprea, mariana rotaru/gett’s artistic team; stilist: madena; vestimentaţie: cristallini, cloche, m. marquise, rhea costa, aldo, miusette, nissa, pandora, next; locaţie: mulţumim hala cu flori, str. popa nan, nr. 82, bucureştiINAPOI LA PRIMA PAGINA