Odinioară sex-simbol, astăzi îmbătrânită și cu kilograme în plus

Citeste tot despre:

,

Pe când apărea în ”Beverly Hills, 90210” era una dintre cele mai frumoase și sexy femei din lume, stârnind invidia tuturor colegelor de platou. Acum, însă, Jennie Garth e departe de acea imagine.

Jennie Garth în rolul lui Kelly Taylor, în serialul ”Beverly Hills 90210”

Pe la începutul acestui an declara că vrea să slăbească și să ”arate bine”, căci s-a căsătorit cu un ”bărbat mult mai tânăr”. Ei bine, Jennie pare să nu fi ținut cont de aceste rezoluții de la începutul anului, căci silueta ei este aceeași cu cea din ultimii ani, iar înfățișarea ei nu pare să se fi îmbunătățit.

Așa arată astăzi Jennie Garth

Paparazzi au surprins-o, ieri, pe când își făcea cumpărăturile la un magazin din apropierea casei sale din California. Pentru această activitate, Jennie a optat pentru un outfit deloc flatant pentru silueta ei și pentru statutul ei.

Aceasta îmbrăcase o pereche de pantaloni sport, scurți, care-i lăsau la vedere picioarele groase, și un tricou larg, negru, menit să ascundă kilogramele în plus. Efectul a fost, evident, invers. Ținuta ei era neglijentă, iar înfățișarea ei e departe de cea pe care o afișa în filmele care au făcut-o celebră.

foto: SplashNewsINAPOI LA PRIMA PAGINA