OK! EXCLUSIV- Ioana Maria Moldovan a născut un băiețel: „Clipele acestea nu le poți povesti”

Pentru prezentatoarea emisiunii Focus din Inima României la Prima TV, Ioana Maria Moldovan, se pare că ziua de 13 este extrem de norocoasă. Imediat după miezul nopții, mai exact la 00:01, a venit barza în familia ei și a logodnicului Marian Galeș. De altfel, anul acesta stă sub semnul cifrei 13 pentru minunata familie, deoarece proaspeții părinți aniversează și 13 ani de relație.

Ioana și Marian în vacanță, înainte să devină părinți

Micuțul Andrei Ioan a luat primul zece din viața lui și a cântărit 3,2 kg la naștere. De altfel, toate controalele medicale anterioare au arătat că Andrei va veni pe lume fix în această zi, de aceea nu i-a luat prea mult prin surprindere pe părinți. Prezentatoarea a ales să nască natural, la spitalul Elias, asistată de medicul Raluca Uzum și echipa acesteia.

Prima poză cu Andrei Ioan la maternitatea Elias

„Anul trecut, în luna mai, am primit cea mai frumoasă și mai emoționantă veste, aceea că voi deveni mamă. Cele nouă luni au trecut destul de repede și au fost foarte pline, dar am încercat să mă bucur cât am putut de ele. Provocări, zâmbete, lacrimi, speranțe, întrebări, frământări, planuri, toate legate de viitorul minunii. Iar în momentul în care am simțit minunea în brațe a fost cea mai mare fericire. Clipele acestea le simți, le trăiești, nu le poți povesti. Pur și simplu în fața unui suflet pur, a cărui inimă a bătut împreună cu a ta, rămâi pur și simplu fără cuvinte. Fără echipa minunată de la Spitalul Elias, condusă de dr. Raluca Uzum nu cred că puteam să nasc natural.”, ne-a declarat în exclusivitate Ioana Maria Moldovan.

Ioana înainte de venirea pe lume a minunii Andrei Ioan

 

Și pentru că sănătatea lui și grija față de Andrei vor fi de acum pe primul loc, părinții s-au gândit și la recoltarea celulelor stem

„Pe ultima sută de metri, cu câteva zile înainte să nasc, am decis să recoltăm celulele stem. Am citit, am întrebat, ne-am documentat și am ales partenerii băncii de celule stem nr. 1 din Germania, una dintre puținele care au certificare GMP și JACIE. M-am liniștit abia când kitul de recoltare a ajuns la mine. A fost bagajul cel mai important cu care am plecat la spital.”, a adăugat proaspăta mămică.INAPOI LA PRIMA PAGINA