Olivia Munn a scăpat de acnee printr-un produs-minune!

Citeste tot despre:

, , ,

Chiar și celebritățile de la Hollywood au probleme cu tenul! Olivia Munn, de exemplu, a mărturisit că s-a confruntat, cândva, cu acneea și că a încercat toate metodele tradiționale pentru a scăpa de ea.

Olivia Munn

Prezentă la lansarea produsului anti-acnee ”Essenntial System”, în New York, Olivia a recunoscut că a dus, multă vreme, o luptă cu acneea și că a încercat tot soiul de tratamente, printre care și niște înjecții cu cortizon, menite să reducă inflamația și să elimine acneea în doar câteva ore.

Totuși, ea spune că aceste injecții, destul de cunoscute de celebritățile de la Hollywood, sunt, totodată, foarte periculoase, provocând reacții adverse destul de serioase. ”Câteodată îți pot face pielea să intre în colaps”, admite actrița de 36 de ani.

Povestind despre propriile experiențe, Olivia a povestit că primele probleme ale tenului au apărut în adolescență și că a încercat, de atunci, nenumărate tehnici pentru a elimina coșurile sau alte imperfecțiuni ale pielii. ”Mi-am făcut injecții cu cortizon. Mi-am pus pastă de dinți pe coșuri. Am pus lucruri acide pe ele – știți senzația aia de a vrea să-ți rupi pielea de pe față? Practic, am încercat de toate”, a recunoscut ea.

Olivia mărturisește că a scăpat de acest chin cu produsul antiacneic de la Proactiv, pe care și-l aplică imediat cum zărește o mică imperfecțiune a tenului. ”Sfatul meu este că atunci când începeți să-l simțiți, să nu așteptați, să puneți ceva pe el imediat. Iar dacă nu aveți acest tratament cu voi (n.r. Proactiv), folosiți un material proaspăt spălat, cald și umed, căci îl va face pe coș fie să erupă, fie să nu mai iasă deloc”.

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA