Opt angajați din echipa serialului House of Cards îl acuză pe Kevin Spacey de hărțuire sexuală

O nouă zi, alte noi acuzații de hărțuire sexuală împotriva lui Kevin Spacey. De data aceasta, vocile aparțin unui număr de opt actuali și foști angajați ai echipei de producție a serialului House of Cards.

Aceste persoane au vorbit sub protecția anonimatului pentru CNN, mărturisind că starul serialului crease un mediu toxic din cauza hărțuirii sexuale la care îi supunea pe tinerii care lucrau pe platourile de filmare.

Un fost asistent de producție povestește un anumit episod când, aflat în mașină cu actorul, acesta i-a pus mâna pe picior. Mai mult, într-o altă situație, pe când tânărul se afla în rulota lui Spacey, acesta l-ar fi înghesuit într-un colț cu forța și ar fi încercat să fie intim cu asistentul, însă cel din urmă a refuzat vehement.

„Crease un mediu toxic pentru tinerii bărbați care erau nevoiți să interacționeze cu el. Mă refer la cei din echipă, din distribuție, figuranții”, continuă sistentul citat de CNN.

Acuzații asemănătoare sunt aduse și de celelalte persoane care au lucrat pentru House of Cards și care au fost interogate de cei de la CNN.

Chiar și MRC, compania care produce serialul, a recunoscut că s-au lovit de astfel de plângeri aduse lui Spacey.

„În 2012, de exemplu, cineva din echipă l-a acuzat pe Spacey de remarci și gesturi nepotrivite. S-au luat măsuri imediate și problema a fost rezolvată spre mulțumire celor implicați”, se arată, printre altele, în poziția acestei case de producție.INAPOI LA PRIMA PAGINA