Orlando Bloom a plecat în vacanță cu fiul său, Flynn

Orlando  Bloom este un tată responsabil, care își petrece timp prețios alături de fiul de șase ani. Mai nou, actorul l-a luat pe băiețelul său, copil din mariajul cu fosta soție Miranda Kerr, și au plecat împreună într-o vacanță.

Fiul lui Orlando este adorabil.

A jucat în numeroase filme care au avut un succes răsunător în cinematografe, dar cel mai mare rol al său este cel din viața reală, de tată. Orlando Bloom a lăsat distracția și timpul petrecut pe plajă alături de prieteni și în compania unor femei frumoase pentru a se distra alături de fiul său, într-o scurtă vacanță, ca băieții. Starul este foarte încântat că poate petrece mai mult timp alături de copilul său, asigurându-i o vară memorabilă. Cei doi au fost surprinși în weekend, în stația de tren Montparnasse din Paris, cu niște bagaje voluminoase.

Orlando, fiul Flynn și bona au fost surprinși într-o gară din Paris.

Îmbrăcați casual, în ținute de vară, starul din „Pirații din Caraibe” și micul Flynn păreau pregătiți pentru vacanță. Orlando, în pantaloni negri, cu o pereche de pantofi sport colorați, un tricou alb și o jachetă bleu, în timp ce copilul său a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți în dungi și un triou alb, trăgând după el un troler în formă de buburuză. Astăzi, starul a distribuit pe contul său de Instagram o serie de filmulețe cu mama lui, Sonia, dansând într-o grădină, iar în video apare și Flynn, cu spatele, în timp ce colora pe o carte, la masă. Se pare că este o reuniune în familia Bloom.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA