Orlando Bloom vrea să-i ia locul lui Daniel Craig în franciza James Bond

Citeste tot despre:

, , ,

Orlando Bloom vrea să fie el următorul Agent 007 din cunoscuta franciză cu James Bond. Actorul de 40 de ani este cunoscut pentru aspectul său de cuceritor și atitudinea de fermecător, iar acum îi face concurență lui Daniel Craig în competiția pentru obținerea rolului lui James Bond în următorul film 007.

Orlando Bloom vrea să fie agentul 007.

Orlando este un competitor serios printre favoriții la rol – Idris Elba, Tom Hardy și Tom Hiddleston. Bloom a declarat pentru BBC News că este un mare fan al francizei și că ar fi o onoare pentru el să îl joace pe Bond:  „Am crescut cu aceste filme [Bond]. Cine n-a făcut asta? Sunt sigur că vor face mai multe filme cu Daniel și cine știe unde vor merge cu asta?” Dar Orlando și-a pus în gând cum l-ar juca pe spionul fermecător:  „Un tip cu minte și cu dinamica musculară. Dar cine știe, ar putea alege o femeie. Lumea în care trăim astăzi … cine știe unde vor merge cu ea. Dar iubesc acastă lume.” Cererea lui Orlando pentru rolul cel mare ar putea fi formulată mult prea târziu, totuși, după ce Idris ar fi fost în preferințele producătorilor pentru acest rol.

Foto: Hepta

Între timp, Daniel Craig a fost surprins în Londra, cu câteva kilograme în plus. Încă este favorit pentru rolul celebrului spion 007 și va trebui să revină la forma inițială dacă va accepta să joace în continuare în franciza cu Bond. Actorul a fost surprins cu o șapcă pe cap, blugi închiși la culoare, ochelari și puțin mai plinuț. Deși nu a confirmat oficial dacă va continua colaborarea cu producătorii James Bond, Orlando Bloom spune că i-ar plăcea să fie luat în considerare pentru acest rol.

Foto: Hepta, Arhiva OK

 INAPOI LA PRIMA PAGINA