Orlando, deportat din India. Vezi ce i s-a întâmplat!

O situație fără precedent! Orlando Bloom a fost forțat de autoritățile indiene să părăsească India, imediat cum avionul său a aterizat pe Aeroportul Internațional Indira Gandhi, din New Delhi.

Semi-Exclusive... 51712747 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales' actor Orlando Bloom arriving on a flight in Miami, Florida on April 16, 2015. Orlando has spent the last few days watching his son Flynn while his ex-wife Miranda Kerr was in Korea. Now that Miranda is back in LA, it's Orlando's turn to get out of town. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Orlando Bloom, obligat să se întoarcă în Anglia

Actorul de 38 de ani a plecat din Londra către India, fiind invitat oficial să promoveze turismul din respectiva țară. Din păcate, actorul n-a apucat să-și facă o părere despre nimic, din moment ce autoritățile indiene l-au forțat pe actor să ia primul zbor către Londra și să părăsească de îndată India. Motivul? Viza expirată a actorului!

Potrivit unor angajați ai aeroportului respectiv, biroul de imigrări nu a gestionat deloc așa cum trebuie situația de criză. Aceștia susțint că existau și alte căi pentru a soluționa problema și că actorul mai putea rămâne în țară câteva zile chiar și fără viză. De exemplu, se putea emite un permis temporar, care îi permite lui Orlando să rămână în țară pentru 72 de ore.

După cum era de așteptat, actorul nu a fost deloc mulțumit de tratamentul primit din partea autorităților indiene. Deși, ulterior, Ministrul Afacerilor Externe a intervenit și a facilitat emiterea unei noi vize, pentru ca actorul să se poată întoarce cât de repede posibil în India.

Sursa foto: heptaINAPOI LA PRIMA PAGINA