Ozana Barabancea a slăbit enorm de mult după ce și-a tăiat stomacul. Cum arată acum!

Este una dintre cele mai carismatice personalități de la TV și, cu toate acestea, mereu a dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus, o luptă pe care în sfârșit pare să o câștige.

Așa arăta înainte de operație.

Acum aproximativ două luni lua decizia de a-și face o intervenție chirurgicală fără de care nu ar fi reușit să slăbească atât de mult într-un timp așa de scurt. De-a lungul anilor, a tot încercat diferite metode de slăbit, de la diete, la sport, dar decizia radicală de a-și tăia stomacul a însemnat un nou început pentru jurata de la „Te cunosc de undeva”. La cei 47 de ani ai săi, s-a confruntat cu momente în care a slăbit considerabil, dar și cu perioade, cum au fost ultimii ani, în care a luat multe kilograme în plus. Preocupată de aspectul fizic, dar mai ales de sănătate, Ozana Balabancea s-a pus pe slăbit și acum arată extrem de bine, deși este încă în plin proces de remodelare.

A dat jos mai bine de 20 de kilograme și nu mai arată deloc așa.

Nu i-am păsat niciodată de criticile oamenilor, ba chiar se simțea bine în pielea ei, dar la sfârșitul lunii iunie a aterizat pe masa medicilor pentru  o intervenţie chirurgicală de micşorare a stomacului. Rezultatele au început imediat să apară, Ozana arătând în fotografiile de pe Instagram că are o nouă siluetă, mult mai definită și cu aproximativ 20 de kilograme în minus, un record pentru o dietă care a început doar cu 2 luni în urmă. Desigur, pe lângă mâncarea puțină și atent aleasă, artista a mers și la sala de fitness. „Eu fac de patru luni sport de patru ori pe săptămână, dar nu am dat jos cât am vrut eu, iar mâncatul ăsta compulsiv nu m-a ajutat deloc”, declara Ozana înainte de a recurge la operația de micșorare a stomacului. Uite cât de bine arată acum, după ce a slăbit! Fotografiile cu ea sunt în Galeria Foto!

Foto: Instagram Ozana Balabancea, Facebook Ozana BalabanceaINAPOI LA PRIMA PAGINA