Ozzy Osbourne o înșală din nou pe Sharon cu fosta amantă?

Se pare că Ozzy Osbourne a reluat legătura cu fosta sa amantă, după ce a făcut o încercare în 2016 de a-și salva căsătoria cu Sharon. Cei doi au avut încă de la începutul relației lor o legătură atipică, culminată adeseori de abuzuri psihice și fizice, certuri, despărțiri și împăcări. Formează un cuplu din 1982, dar se pare că ultima escapadă a starului rock cu un hair-stylist încă o mai bântuie pe prezentatoarea TV.

Dragostea lor a fost întotdeauna cu năbădăi.

Potrivit unei surse apropiate familiei Osbourne, stilista Michelle Pugh încă se mai vede cu rocker-ul de 69 de ani în timp ce soția acestuia este la munca. Conform celor spuse de apropiați, mariajul de 35 de ani al celor doi este din nou în criză, iar prezentatoarea TV Sharon este devastată de descoperirea că partenerul său a revenit la vechile obiceiuri și este din nou în contact cu cea care a adus daune majore căsătoriei lor.

Ea este amanta care-i dă bătăi de cap lui Sharon.

„Chestia este că Ozzy a vizitat-o pe Michelle în timp ce Sharon era la muncă!”, a mărturisit o sursă duminică pentru The Sun. Să nu mai vorbim de faptul că Sharon doar ce a ieșit din spital, recuperându-se după o intervenție chirurgicală la spate. Sursa a continuat: „Sharon este nervoasă. Cei care o cunosc cred că căsătoria ei este într-o mare criză”. Nu este clar cum a descoperit ea ultima indiscreție a lui Ozzy, dar se spune că este îngrijorată și disperată că trebuie să treacă din nou prin această experiență.

Michelle, în vârstă de 46 de ani, este o coafeză din LA, iar printre clienții săi se numără  Jennifer Lopez și Jan Jones.  În vârstă de 69 de ani, Ozzy, ar fi avut o relație cu această femeie de mai bine de patru ani, când Sharon a descoperit aventura la începutul anului trecut.

Foto: Arhiva OK, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA