Pamela Anderson a gafat din nou. Aproape că i s-au văzut sânii la un eveniment

Pamela Anderson a pus din nou pe jar întreg internetul, căci a apărut recent cu sânii la vedere la show-ul Formula 1’s Amber Lounge Fashion în Monaco. Cu un aer tineresc, Pamela a furat privirile tuturor în ținuta care i-a lăsat sânii la vedere și pe care starleta a avut grijă să o aranjeze pe tot parcursul evenimentului.

Aproape că i s-au văzut sânii în rochia mulată, foarte decoltată.

Sex-simbol, Pamela Anderson arată senzațional la aproape 50 de ani, mai ales că a optat pentru o rochie neagră, mulată, care abia i-a acoperit bustul enorm. Vineri, actrița, care s-a remarcat prin rolul din Baywatch, a trecut de la Cannes direct în Monaco, pentru o prezentare de modă la care ea a fost în centrul atenției. Și nu pentru că ar fi defilat, ci pentru că a purtat o ținută provocatoare.La evenimentul care s-a desfășurat la Le Meridien Beach Plaza Hotel s-a asigurat că toți ochii sunt pe ea, fiind surprinsă alături de pilotul de curse Eddie Irvine.

A stat între doi bărbați chipeși și faimoși.

Pamela a fost fotografiată savurând un pahar de șampanie scumpă și aranjându-și rochia pe sâni, pentru a nu ieși topless în poze. Pamela a fost răvășitoare și conștientă de apariția sa de neuitat. Rochia asimetrică  cu un umăr gol și cu o tăietă între sâni, abia i-a acoperit bustul.

Cu sânii la vedere a atras toate privirile.

Ea a părut a fi într-o formă de zile mari, mai ales că s-a antrenat în discuții cu doi bărbați celebri – actorul Liam Cunningham (55) și pilotul Eddie Irvine ( 51).  Și pentru ca weekendul trecut să fie memorabil, a doua zi Pamela a apărut din nou, de data aceasta la deschiderea oficială a unui nou resort, ‘Playa Padre’ din Cable Beach, Spania. La acest nou eveniment, Pamela s-a lăsat fotografiată zburdând prin apa oceanului, lăsând tocurile la petrecere și intrând în apă cu tot cu rochia de gală. După acest moment, Pamela a revenit la petrecere, cu rochia udă, mulată  pe copr și cu părul răvășit. Mai multe fotografii AICI!

Foto: Getty Images, SplashINAPOI LA PRIMA PAGINA