Pamela Anderson, distrusă de durere după moartea lui Hugh Hefner. Mesajul său emoționant!

El a fost tăticul sau mentorul multor femei frumoase, fie ele celebrități de peste ocean, din România, sau femei mai puțin cunoscute pe care le-a adus în atenția publicului. Hugh Hefner, celebrul fondator al revistei „Playboy”, a murit miercuri la vârsta de 91 de ani, în interiorul domiciliul său cunoscut sub numele de Playboy Mansion, iar vedetele care i-au fost apropiate îl plâng pe celebrul bărbat.

Pamela și Hef.

Printre ele și Pamela Anderson, diva care a pozat pentru coperta revistei Playboy de 14 ori în viața sa, fiind una dintre apropiatele miliardarului american. La aflarea veștii morții celui care a încurajat-o să se dezbrace pentru celebritate, diva a izbucnit în plâns. Pamela a distribuit pe contul său de Instagram un filmuleț emoționant în care este devastată, plânge și își întinde machiajul, spunând: „La revedere, Hef”, dar și un mesaj în memoria regelui unui imperiu cu femei frumoase.

„Al meu Hefner,

Am atâtea gânduri, dar nu sunt lucidă acum să scriu. Sunt ce sunt acum datorită ție. M-ai învățat tot ce-i mai important despre libertate și respect. În afară de familie, erai cea mai importantă persoană din viața mea. Mi-ai dat viață … Oamenii spun tot timpul că am fost preferata ta … Sunt într-o stare de șoc acum. Dar erai bătrân, spatele te durea atât de mult. Ultima dată când te-am văzut foloseai un cadru ajutător. Nu ai vrut să văd. Aveai o bucată de hârtie în buzunarul pe care mi-ai arătat-o, cu numele meu, Pamela, și o inimă în jurul lui. Acum, mă despart de tine. Acest sentiment mă înnebunește. Plouă în Paris, sunt lângă fereastră. Tu m-ai ințeles, m-ai acceptat și m-ai încurajat să fiu eu însămi. Mi-ai oferit dragoste așa cum nimeni altcineva nu a făcut-o. Ai spus că revista ta era despre o fată ca mine. Că am întrupat spiritul la care te gândeai. Eu am fost aleasa, mi-ai spus. Te pot auzi spunând – Fii curajoasă. nu există reguli! Traiește-ți viața, sunt mândru de tine! Nu există greșeli. Și cu bărbații – Bucură-te! … (râdeai tu) Ai lumea la picioare, ești o fată bună și ești atât de iubită! Nu ești nebună, ești liberă. Rămâi puternică, rămâi vulnerabilă! – Mi-ai iubit băieții … Ai fost întotdeauna acolo pentru noi, cu dragostea și înțelepciunea ta. Mi-e dor de tot. Îți mulțumim că ai făcut lumea un loc mai bun, un loc mai liber și mai sexy. Erai un gentleman fermecător, elegant, un adevărat cavaler… și atât de distractiv. La revedere Hef … A ta, Pamela!

Acesta a fost omagiul Pamelei pentru fondatorul Playboy. În vârstă de 50 de ani, actrița și-a luat adio de la cel care i-a marcat carieră printr-un mesaj cutremurător, cu lacrimi în ochi.

Foto: Instagram Pamela AndersonINAPOI LA PRIMA PAGINA