Pamela Anderson, foarte sexy într-o rochie cu decolteu proeminent

Formele sale de invidiat i-au asigurat faima în anii ’90, când apărea într-un costum de baie roșu în seria „Baywatch”, momentul cu ea alergând în slow motion pe plajă încă fiind  întipărit în mintea fanilor. Cu toate că au trecut peste 20 de ani de atunci, Pamela încă este un etalon de sex-appeal pentru o mulțime de bărbați. Anderson și-a etalat corpul său clepsidră și bustul generos într-o rochie Dolce & Gabbana, weekendul trecut în timpul unei ieșiri la Londra.

Toți ochii au fost pe decolteul blondei.

Actrița de 49 de ani a arătat surprinzător într-o ținută în culori pastel. Cei drept, rochia a părut cam mică pentru bustul generos al blondei, așa că decolteul a arătat inestetic, cu sânii pe jumătate afară, dar, cum este o creație de designer în valoare de peste 3500 de dolari, iar Pamela este obișnuită să ne șocheze cu astfel de ținute extravagante,  nici nu mai contează cum vin hainele pe ea.

Rochia înflorată Dolce &Gabbana a fost asortată la o geantă cu același imprimeu.

Topul stil corset, care se lega în partea de sus cu fundă, i-a pus totuși în valoare talie de viespe. Partea de jos, reprezentată de fustă, a fost un model coadă de pește cu volan, albastru deschis cu floricele, o alegere relativ modestă pentru starul din „Baywatch”, care ne-a cam îngrozit anul acesta cu câteva outfituri nepotrivite, ca de nașă. La această rochie primăvăratică a adăugat o pereche de sandale cu toc cu baretă pe gleznă, iar machiajul a fost unul discret, natural, în timp ce părul blond a fost coafat lejer în bucle și prins într-o parte.

Foto: Hepta

 INAPOI LA PRIMA PAGINA