Pamela Anderson s-a mutat în Franța de dragul iubitului fotbalist

Citeste tot despre:

, ,

În luna mai, anul trecut, s-a zvonit că celebrul iepuraș Playboy are o relație amoroasă cu fotbalistul Adil Rami, pe care l-a cunoscut la Grand Prix, Monaco. Însă, până acum, actrița n-a confirmat această informație.

Pamela și Adil locuiesc deja împreună

Totuși, paparazzi au reușit s-o surprindă pe Pamela Anderson din nou în compania acestuia, fiind foarte iubitoare vizavi de fotbalist, semn că relația s-a consolidat, iar actrița e dispusă să-și asume această iubire. Cei doi se aflau în Franța, unde Pam s-a și mutat în urmă cu câteva luni.

Surse din anturajul actriței au mărturisit că Pamela s-a mutat într-un apartament cu iubitul său, în Marseille, Franța, și chiar au un câine împreună, pe nume Zuzu. Chipurile, aceasta ar fi renunțat la viața ei din Los Angeles, de dragul fotbalistului Adil Rami, cu care are planuri cât se poate de serioase.

Totuși, Pam nu și-a neglijat cei doi copii pe care îi are din relații anterioare, păstrând o legătură strânsă cu aceștia. De altfel, adolescenții își vizitează destul de des mama și au o părere foarte bună despre Adil, care la rândul lui are o pereche de gemeni, dar care locuiesc cu mama lor.

Acum câteva luni, Pam a dat de veste că-și închiriază reședința din Malibu, contra unui cost de 40.000 de dolari pe lună. În plus, contractul este unul pe o durată îndelungată! Așadar, Pam nu prea are planuri să se mute înapoi în USA.

foto: arhivă, Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA