Paris Jackson a izbucnit în lacrimi. Vezi ce i se întâmplă

Fiica regretatului Michael Jackson, adolescenta Paris, nu a mai suportat situația și a izbucnit în lacrimi, într-un video postat de contul ei de Instagram.

paris-jackson
A izbucnic în lacrimi

În vârstă de 18 ani, Paris a mărturisit că în urmă cu patru ani a încercat să se sinucidă din cauza comentariilor răutăcioase adresate ei pe conturile de socializare de către fanii internauți. Vizibil afectată, Paris a mărturisit că situația nu s-a schimbat nici în prezent, deși a luat doi ani pauză de la rețelele de socializare.

Aceasta a făcut un apel către fanii săi rugându-i să nu mai posteze astfel de comentarii, căci o afectează destul de tare și că situația devine insuportabilă pentru ea. ”Nu înțeleg de ce există atât de multă ură în lume. (…) Am încercat să țin totul în mine, am încercat totul, chiar și să blochez haterii, să nu citesc comentariile, etc. Am încercat, chiar am încercat multe lucruri, însă este foarte greu. Chiar e, mai ales când vezi atât de mult ură. Am încercat să fiu deschisă cu voi, să vă arăt ce fac zilnic, mi-am dezvăluit toată viața, nu ascund mai nimic. Îmi pare rău, așadar, dacă e ceva ce fac și vouă nu vă place. Poate viața mea e prea publică? Nu știu. Sunt doar foarte obosită. Chiar sunt.”, a mărturisit, printre lacrimi, Paris.

Adolescenta a declarat că îl înțelege și pe Justin Bieber, care acum ceva timp și-a șters contul de Instagram din cauza faptului că fanii au devenit agresivi la adresa iubitei lui, Sofia Richie. ”O știu pe iubita lui, Sofia, de când aveam 12, 13 ani și pot afirma că este una dintre cele mai drăguțe fete din lume. Cu toate acestea, lumea îi spunea prin comentarii să se sinucidă. Suntem oameni și noi! Avem suflet, creier și sentimente, și când spuneți astfel de lucruri răniți oamenii foarte tare”, a mai spus Paris.

Ulterior, acest video a fost șters de către Paris, însă, din păcate pentru ea, un fan deja a apucat să urce acest video pe Youtube și poate fi văzut de către oricine.

 

foto: captură videoINAPOI LA PRIMA PAGINA