Paris Jackson: ”Am fost preferata tatălui meu”

Citeste tot despre:

, ,

Se mândrește cu cel care i-a fost tată, numindu-l, deseori, în interviuri ”tatăl ideal”. Paris Jackson a vorbit și-n numărul din aprilie al revistei „Harper`s Bazaar” despre Michael Jackson și despre copilăria în compania bărbaților din familia ei.

Paris a povestit că a avut tratament preferințial în familie, Michael favorizând-o mai mereu. ”Pe când eram copil eram doar eu și cei doi frați ai mei. Crescând, am fost tratată ca pe favorita familiei pentru că eram singura fată. Eram o prințesă, eram perfectă în ochii tatălui meu”, a declarat adoloscenta despre copilăria alături de frații Prince (20) și Blanket (15).

Paris a explicat și de ce a decis să profite de atenția pe care i se dă din partea presei: ”De multe ori m-am gândit să-mi trăiesc viața departe de lumina reflectoarelor. Apoi am început să văd cum merg lucrurile în lume. Și am simțit că de la an la an lucrurile se înrăutățesc. Știu că sunt mulți care s-ar simți norocoși să fie în situația mea, așa că am zis să mă folosesc de celebritate pentru alte lucruri. Pentru câteva idei. Am o grămadă de idei, dar mă gândesc încă la modalitatea corectă de a le face. Adică, am doar 18 ani. Nu le pot ști pe toate, dar am un plan”.

Adolescenta a vorbit și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în social media și despre cum s-a descurcat cu valul de ură manifestat de internauți. ”Nu am aptitudini de a lega relații ușor. Am fost nevoită să învăț rapid. În ultimii șase ani am învățat cum să comunic”, a mai declarat Paris.INAPOI LA PRIMA PAGINA