Paris Jackson, aproape dezbrăcată la petrecerea Dior. Ce haine sexy și-a ales!

Citeste tot despre:

Paris Jackson este o nonconformistă – fumează marijuana, nu se epilează și se îmbracă extravagant sau, mai bine zis, nu prea se îmbracă.

Cu un look destul de neglijent în viața de zi cu zi, dar mereu sexy și aranjată la evenimente, fiica de 20 de ani a regretatului Michael Jackson este o adevărată apariție. Super tatuată, cu o siluetă suplă și un corp tonifiat, de model, dar și cu o atitudine de femeie fatală, Paris impresionează la prezentările de modă.

Știm că arată bine și nu încetează să demonstreze asta cu fiecare apariție, așa că la petrecerea Dior Sauvage, organizată joi în Pioneertown, chiar înainte de festivalul Coachella, blonda a ieșit în evidență. A purtat cea mai extravaganță ținută, dar și cea mai sexy. Într-o bustieră care îi lăsa jumătate din bust la vedere, o pereche de boxeri negri și o fustă transparentă, machiată excesiv și accesorizată peste măsură, tânăra a arătat senzațional, etalându-și colecția de tatuaje. Mai devreme în aceeași zi, Paris și-a încântat prietenii virtuali cu o serie de fotografii, acoperită doar de o jachetă din denim. 

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA