Paris Jackson are un nou iubit? Uite cu cine se sărută!

Paris are o viață aproape la fel de tumultuoasă ca regretatul ei tată. Este la începutul carierei de modelling și așteaptă cu nerăbdare să debuteze pe micile ecrane în calitate de actriță, dar ceea ce-i ține pe paparazzi pe urmele ei este tot viața ei privată.

Bărbatul a condus-o la mașină

Așa se face că aceștia au descoperit că adolescenta de 18 ani are un nou iubit, deși noi credeam că s-a despărțit de Michael Snoddy pentru că vrea să se concentreze pe viața profesională. Ei bine, se pare că aceasta este, de fapt, într-o relație cu altcineva.

Paris și bărbatul în cauză s-au sărutat la plecare

Un bărbat a cărei identitate nu o cunoaștem încă, dar cu care am văzut-o în fotografiile surprinse de paparazzi, marți, pe când Paris se afla la studioul Milk Photography, din Los Angeles. Cei doi și-au la revedere printr-un sărut pătimaș, lăsând să se înțeleagă că între ei este o relație amoroasă.

Privire de femeie îndrăgostită

Rămâne de văzut, așadar, dacă această relație va dura și dacă Paris și-o va asuma, acum că se bucură de un avânt profesional fantastic. Amintim că, zilele trecute, fiica lui Michael Jackson a dezvăluit că lucrează cu agenția de modelling care le reprezintă și pe modelele Alessandra Ambrosio, Gisele Budchen și surorile Hadid, Bella și Gigi.

foto: Hepta / captură DailyMail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA