Paris Jackson, criticată dur pentru că fumează marijuana. Video care o dă de gol!

Citeste tot despre:

,

Paris Jackson este o fată cu multă personalitate. Are doar 19 ani și s-a tatuat pe brațe, are piercinguri și chiar promovează viața cât mai naturală, apărând de nenumărate ori neepilată la axilă, pe picioare sau pe mâini.

Ba mai mult, este atât de rebelă încât s-a filmat cu marijuana între dinți și a postat clipul cu pricina pe rețelele de socializare: „Ar trebui să fumez asta?”, a scris Paris, de asemenea fotografiindu-se în mașină alături de o prietenă în timp ce cânta și fuma o țigară normală.

Fanii au reacționat imediat la această postare, certând-o pe fiica lui Michael Jackson: „Tatăl tău nu ți-ar fi permis să fumezi asta. Gândește-te cât de supărat ar fi … ” și „ce părinte crede că este bine pentru copilul lui să fumeze iarbă? Fată, ești mai bună de atât și știi asta #responsabilitate”, au scris câțiva dintre prietenii virtuali.

Paris le-a dar și replica: „Știu câțiva părinți care se bazează pe acest medicament uimitor pentru a-și ține copiii în viață  deoarece medicamentele cu care doctorii îi îndoapă sunt în realitate menite să-i ucidă pe cei mici . Dar fiecăre e pe cont propriu”.  De altfel, Paris locuiește în Beverly Hills, California, stat în care consumul recreațional de marijuana este permis, așa că nu a încălcat vreo lege și este pur și simplu o alegere personală să fumeze această plantă care conține substanțe psihoactive.

Foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA