Paris Jackson exagerează cu părul de pe picioare?

Înțelegem mișcarea feministă, dar să-ți lași părul să crească pe tot corpul parcă nu are legătură cu asta. Și mai înțelegem că Paris Jackson este un spirit liber și toate cele, dar când apare neepilată la evenimente mondene este prea mult.

Poți fi rebelă și adeptă a aspectului natural, fără să renunți să te-ngrijești. Părerea noastră. Fiica în vârstă de 19 ani a lui Michael Jackson este o frumusețe naturală, recunoaștem, însă apariția ei de astăzi, la un eveniment care a avut loc în Melbourne, Australia, a fost umbrită de un detaliu inestetic: părul de pe picioare.

Paris Jackson a avut o ținută boemă, compusă dintr-o rochie cărămizie și o pereche de botine cu toc, la care a adăugat accesorii hippie. Până aici, nimic greșit. Tot acest look diafan a fost stricat, însă, de insistența fetei de a nu se rade pe picioare, lăsând la vedere părul care a crescut inestetic. De ce?

Pe conturile sociale ale fetei, aceasta postează foarte multe fotografii din care putem vedea că a renunțat la lama de ras, lucru care îi dezamăgește pe unii dintre fanii acesteia. Cum răspunde Paris?

🌵

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

„Îmi place părul și transpirația și mirosul corpului. Unii cred că este ceva scârbos, în special în cazul fetelor, dar este ceva produs de corpul nostru. E ceva natural. Treceți peste!”. Cum zici tu, Paris…INAPOI LA PRIMA PAGINA