Paris Jackson și-a sărbătorit cei 18 ani cu noul iubit. Vezi aici cum arată el!

paris-jackson--a

paris-jackson2--a
Paris și noul ei iubit

Când a trecut timpul? Cu alte cuvinte, când a ajuns fiica mijlocie a lui Michael Jackson la vârsta majoratului? Duminica trecută, pe 3 aprilie, Paris Jackson a împlinit 18 ani, vârstă pe care a sărbătorit-o și virtual, postând pe Instagram o poză cu iubitul ei, toboșarul trupei Street Drum Corps, Michael Snoddy, în vârstă de 26 de ani.

Ei bine, fiica Regelui Muzicii Pop nu s-a sfiit să posteze o fotografie în care apare sărutându-se cu prietenul ei, un artist cu o înfățișare punk, pe gustul lui Paris, la rândul ei o adeptă a acestui curent.

Paris a făcut și ea o schimbare dramatică a lookului ei angelic, adoptând o tunsoare foarte scurtă, periuță, și vopsindu-și părul într-o nuanță murdară de blond.

paris 3
Cei doi s-ar fi întâlnit la întrunirile Alcoolicilor Anonimi

Singura fiică a lui Michael Jackson și-a sărbătorit vârsta de 18 ani împreună cu prietenii, postând pe Instagram și un clip în care dansează și cântă cu amicii ei, pe acordurile hitului What’s Up, al trupei 4 Non Blondes.

„Mulțumesc tuturor pentru urările de «La mulți ani»! Voi sunteți lumea mea!“, este mesajul care însoțește clipul.

Odată cu împlinirea vârstei de 18 ani, Paris va primi o primă parte din moștenirea de 100 de milioane de dolari, care i se cuvine, după moartea tatălui ei.INAPOI LA PRIMA PAGINA