Paris Jackson și Cara Delevingne formează un cuplu?

Citeste tot despre:

,

Despre modelul Cara Delevingne se știe că are înclinație către femei, ea însăși admițând faptul că este lesbiană după relația amoroasă cu artista Annie Clark, alias St. Vincent, înainte ca aceasta să o părăsescă pentru Kristen Stewart, dar nimeni nu știa că și lui Paris Jackson îi plac femeile.

La o prezentare Burberry în luna februarie.

Cele două au stârnit zvonurile despre o relație după ce au fost văzute împreună în luna noiembrie a anului trecut, furișându-se dintr-un club de noapte, iar de atunci au tot apărut împreună pe la evenimente. Paris Jackson, 19 ani, și Cara Delevingne, în vârstă de 25 de ani, nu au făcut vreo declarație cu privire la tipul relației dintre ele – amoroasă sau doar o relație de prietenie, iar mai nou au fost surprinse în miez de noapte în Londra. După ce s-au bucurat de o cină alături de câțiva prieteni, au fost văzut e ținându-se de mână în timp ce se întorceau la hotel.

Și nu este pentru prima dată când Paris și Cara sunt fotografiate foarte aproapiate una de alta. Cele două au fost văzute în aceeași ipostază și anul trecut după premiile MTV Movie Awards. Foarte fashion, Paris a purtat o pereche de pantaloni aurii, lăsându-și abdomenul la vedere într-un tricou scurt. Piesele de rezistență care au completat look-ul rock au fost jacheta din piele și o pereche de bocanci. Cara a fost ceva mai îmbrăcată, cu o jachetă bomber kaki, un hanorac galben și șapcă pe cap, amândouă încercând să se ferească de blițurile fotografilor.

Foto: Getty Images,  Captură DailyMail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA