Paris Jackson, strălucitoare într-un nou pictorial. A renunțat la părul de pe picioare și are un aspect îngrijit!

Citeste tot despre:

Și-a dorit întotdeauna să devină un model celebru și chiar ar avea toate șansele dacă s-ar pune serios pe treabă și ar avea mai multă grijă de corpul său și de aparițiile publice. A făcut furori la începutul anului trecut într-un pictorial fascinant pentru Chanel, părând să fie copia mult mai tănără a Madonnei, ba chiar a participat la câteva prezentări în cadrul Săptămânii Modei de la Paris și New York.

Cu toate că părea să aibă succes, fiica regtetatului Michael Jackson și-a dezamgit fanii la scurt timp după aceea, cu aparițiile sale neîngrijite, cu hainele murdare sau alese la întâmplare, părul ciufulit și cu părul de la axilă și de pe picioare cu care apărea pe la evenimente. Este o susținătoare a look-ului natural, hippie, neepilată, ideea cu care fanii săi nu au fost de acord și din cauza căreia au criticat-o în nenumărate rânduri.

Paris Jackson pare însă să reușească să-și „spele păcatele” cu cel mai recent shooting foto pentru revista Stellar Magazine. Cu un aspect mult mai îngrijit, cu un make-up discret și un păr coafat lejer și îmbrăcată în haine fashion, Paris a pozat ca o profesionistă, iar fotografiile sunt remarcabile.

Foto:  Nino Muñoz pentru Stellar MagazineINAPOI LA PRIMA PAGINA